Johanssons byggfirma

Välkommen till Johanssons byggfirma.Vi är specialister på renovering och bygg i Stockholm
med över 10 års erfarenhet och en stab av välutbildad personal.
En totalentreprenör som står för hela ansvaret vid byggnadsprojektet.

Vänner inom byggsektorn

Solfilmsmontage

Dekorfolie ger möjligheter att omvandla alla glas till något iögonfallande

Hyr byggutrustning

När du hyr vet du exakt vad maskininsatsen kostar, du får också uppdaterade maskinparker inför varje projekt. – Förr såg många bara till inköpspriset och trodde att det var billigare att köpa. Men användaren måste också räkna med den tid som förloras om maskinen inte fungerar eller kanske inte är lämplig för aktuellt arbete. Du har en helt annan flexibilitet, får mer miljöriktiga maskiner och slipper ha koll på service, säger Leena. Till höger ser du fler fördelar med att hyra gentemot att köpa egna maskiner.

» Tydlighet Att hyra ger ett klart och exakt besked om de verkliga kostnaderna – för varje enskild maskin och för varje byggprojekt. Budgetering och uppföljning förenklas och dolda kostnader synliggörs.

» Kostnadseffektivitet Att äga en maskin som har låg beläggningsgrad är dyrt. När flera delar på kapital- och underhållskostnaderna minskar totalkostnaden för respektive företag. Det är klokt. Och ännu smidigare är att slippa alla problem.

» Fokusering För de flesta företag är maskinförsörjning inte någon kärnverksamhet – för rental är det precis tvärtom. Vi kan hjälpa till i processen genom att ta hand om stödfunktioner i form av försörjning av maskiner och utrustning.

» Flexibilitet En hyreslösning låter dig expandera eller minska maskinparken efter rådande arbetssituation. Flera maskiner av samma sort eller ytterligare maskintyper är lika enkelt – kontakta våra medlemmars närmaste kundcenter/depå.

» Oberoende Låt din hyrespartner ta ansvar för att maskiner och utrustning följer de senaste normerna och använder modernast möjliga teknologi. Dra nytta av deras kunskap och få lösningar som ger låg miljöpåverkan och god ergonomi. Satsa på en oberoende leverantör och undvik att investera i tekniska lösningar som snabbt blir omoderna.

» Tillgänglighet Kundcenter och depåer i hela Sverige erbjuder god täckning och åtkomst till tusentals hyresobjekt. En lösning är oftast inte längre bort än ett telefonsamtal.